Skip to main content

VOLS COL·LABORAR AMB NOSALTRES?

La recerca i la millora del coneixement de la història passada i recent del nostre municipi requereix de la participació i vinculació dels nostres associats i de la població montcadenca en general.

Per això fem una crida a ciutadania de Montcada i Reixac per a col·laborar amb nosaltres.

TENS FOTOS, DOCUMENTS O LLIBRES QUE ET SEMBLA QUE PODEN SER D’INTERÈS?

Parlem-ne! Pots cedir-nos-les en dipòsit o, simplement, per a fer-ne còpies i integrar-les als nostres arxius, difondre-les mitjançant el nostre web, possibilitar la recerca al voltant d’aquestes imatges o documents,...

DESITGES COL·LABORAR EN ELS NOSTRES PROJECTES?

Parlem-ne! Ens calen persones col·laboradores per a mantenir el nostre arxiu fotogràfic i documental, per a actualitzar i millorar el nostre web, per agilitar la comunicació amb els socis, etc. Si tens algun temps lliure, t’oferim la possibilitat d’utilitzar-lo en benefici de la cultura local.

CONEIXES HISTÒRIES, ANÈCDOTES, CURIOSITATS O TEMES SOBRE ELS QUE ES PODRIA ESCRIURE O INVESTIGAR?

Parlem-ne! Podem ajudar-te a definir-les i desenvolupar-les, i si s’escau, publicar-les a la nostra revista Quaderns. Igualment si tens propostes de millora dels nostres serveis.

VOLS FER-TE SOCI O SÒCIA?

Parlem-ne! Per una quota de 35€ anuals ens ajudaràs en la recerca i coneixement de la història del nostre poble. Si tens en compte que rebràs els dos quaderns que publiquem cada any de forma gratuïta, l’operació és “rodona”.

 

PARLEM-NE! Contacteu amb nosaltres. Ens trobareu AQUÍ