Darrera Circular Informativa (Gener – Abril 2020)

Benvolguts amics i amigues,

Us fem arribar la programació dels actes corresponents al primer quadrimestre de 2020.

Aquest mes recordarem a la reina Elisenda de Montcada i la seva colossal obra del Monestir de Pedralbes.

A més a més tenim pensat, programar una conferència per recordar la insigne figura de la música universal Ludwig van BEETHOVEN, en complir-se aquest any els 250 aniversari del seu naixement. Contarem amb la presència de l’expert musicòleg Albert Ferrer Flamarich el qual ja hem tingut ocasió d’escoltar-lo en varies ocasions al nostre local. La data us serà comunicada oportunament.

Us avancem que el proper 16 d’abril presentarem “Quaderns”, (el número 40), la nostra estimada publicació en la que deixem constància de fets històrics del nostre poble. I com cada any estarem presents a la tradicional  Fira de Sant Jordi, al carrer Major

Aprofitem l’avinentesa per agrair una vegada més el vostre suport, imprescindible per seguir treballant per la cultura de la nostra vila. També recordar-vos, que teniu l’Arxiu Fotogràfic accessible per a consulta a través d’internet entrant a la nostra web de l’Arxiu Històric.

Fins aviat, amb els millors desitjos pel nou any que encetem.

LA JUNTA DIRECTIVA

Montcada i Reixac, gener de 2020 

Leer más: Darrera Circular Informativa (Gener – Abril 2020)

Circular Informativa (Gener – Abril de 2019)

Benvolguts amics i amigues,

De bell nou ens posem en comunicació, amb la tramesa del programa que tenim previst per aquest primer quadrimestre.

A més a més tenim pensat, programar una conferència per recordar la insigne figura del cant líric, MONTSERRAT CABALLÉ, a càrrec de l’expert musicòleg Albert Ferrer Flamarich que ja hem tingut ocasió d’escoltar-lo en ocasió de l’acte memorial de Victòria dels Àngels. La data us serà comunicada oportunament.

Recordeu que el dia 11 d’abril  presentarem “Quaderns”, (arribem al número 38), la nostra estimada publicació en la que deixem constància de fets històrics del nostre poble. I com cada any estarem presents a la tradicional  Fira de Sant Jordi, al carrer Major

Aprofitem l’avinentesa per agrair una vegada més el vostre suport, sense el qual no podríem assolir els objectius que tenim marcats. També recordar, que tenim el nostre arxiu fotogràfic i biblioteca per consultar a la vostra disposició.

Fins aviat, amb els millors desitjos pel nou any que encetem.

EL PATRONAT 

Montcada i Reixac, gener 2019 

Leer más: Circular Informativa (Gener – Abril de 2019)

Associació Cultural Montcada
Carrer Major 47
08110 Montcada i Reixac (Bcn)
93 575 11 03
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.