Darrera Circular Informativa (Gener – Abril 2020)

Benvolguts amics i amigues,

Us fem arribar la programació dels actes corresponents al primer quadrimestre de 2020.

Aquest mes recordarem a la reina Elisenda de Montcada i la seva colossal obra del Monestir de Pedralbes.

A més a més tenim pensat, programar una conferència per recordar la insigne figura de la música universal Ludwig van BEETHOVEN, en complir-se aquest any els 250 aniversari del seu naixement. Contarem amb la presència de l’expert musicòleg Albert Ferrer Flamarich el qual ja hem tingut ocasió d’escoltar-lo en varies ocasions al nostre local. La data us serà comunicada oportunament.

Us avancem que el proper 16 d’abril presentarem “Quaderns”, (el número 40), la nostra estimada publicació en la que deixem constància de fets històrics del nostre poble. I com cada any estarem presents a la tradicional  Fira de Sant Jordi, al carrer Major

Aprofitem l’avinentesa per agrair una vegada més el vostre suport, imprescindible per seguir treballant per la cultura de la nostra vila. També recordar-vos, que teniu l’Arxiu Fotogràfic accessible per a consulta a través d’internet entrant a la nostra web de l’Arxiu Històric.

Fins aviat, amb els millors desitjos pel nou any que encetem.

LA JUNTA DIRECTIVA

Montcada i Reixac, gener de 2020 

Informació d’interès

Us informem que el nostre amic, Josep Vilarrubia-Estrany, té anunciades tres  conferències, per si poden ser del vostre interès:

13 de gener  Tradicions barcelonines al llarg de l’any, a les 19 h. al Centre Cívic Coll Bruguera, c/ Aldea 15 – Barcelona (El Carmel)

18 de febrer  Presentació llibre Notes històriques Num. 4, a les 19 h ,  a la biblioteca  VAPOR VELL, passatge  Vapor Vell – Barcelona (Sans)

20 de febrer  “Sants, Hostafrancs i la Bordeta, tres barris prop de la Lleialtat”, a les 18 h. Al carrer Olzinelles, 31- Barcelona (Sans)

——————————————————————————————-

Agrairíem als nostres col·laboradors que encara no ho hagin fet, ens indiquin l’adreça del seu correu electrònic (e-mail), que ens facilitarà la comunicació dels nostres actes. Si no en disposeu, us continuarem enviant les comunicacions com fins ara.

També trobareu informació dels nostres actes a la web de la Fundació

fcultural.montcada.cat

I per entrar al nostre arxiu extern a traves de internet, teniu la següent adreça : fundacioculturalmontcada.org/arxiu/

Associació Cultural Montcada
Carrer Major 47
08110 Montcada i Reixac (Bcn)
93 575 11 03
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.