Skip to main content

Conferència sobre la Generalitat en temps de la República

El proper dia 21 de juny, a les 19 hores, a l'Auditori municipal de la plaça de l'Esglèsia el professor Josep Maria Solé i Sabaté impartirà una conferència  amb el títol: “La Generalitat republicana. La frustació de l'esperança més gran".

El professor Solé i Sabaté és un dels historiadors més prestigiosos de Catalunya. Especialitzat en Història Contemporània, és catedràtic per la Universitat de Barcelona i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha publicat nombrosos llibres i monografies i ha dirigit estudis sobre la Guerra Civil, les circumstàncies històriques que hi varen portar, i les seves conseqüències posteriors.
Col·labora habitualment amb els mitjans de comunicació, i de manera destacada en el programa dedicat a la història “En guàrdia” de Catalunya Ràdio.
També va ser el primer director del Museu d’Història de Catalunya i és el director científic del Consorci del Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre.

Amb aquesta xerrada volem inicar un cicle dedicat al periode de la segona República, la guerra civil espanyola i la postguerra ja durant el franquisme.

Progressivament us anirem anunciant la celebració d'aquest seguit de conferències.
 
Més informació sobre Josep Maria Solé i Sabaté a la Viquipèdia i a Dialnet