Skip to main content

Presentació del llibre "EL PANY I LA CLAU"

El proper dijous 25 de gener, a les 18.30h - un cop finalitzi l'Assemblea General dels socis i sòcies - tindrà lloc al nostre local social la presentació del llibre “El pany i la clau” de Jaume de Bargas.

Aquesta obra tracta tant la història del pany i la clau —dels orígens a l’actualitat— com aspectes dels oficis que hi estan vinculats: des de la serralleria, la ferreteria i la forja, fins a la foneria, la llauneria, la restauració,...

El llibre de Jaume de Bargas és fruit de 60 anys de trajectòria professional, així com de la seva persistència per investigar i divulgar l’evolució d’aquestes eines lligades a la seguretat dels béns; uns objectes d’altra banda plens de simbolisme com es pot veure al Museu que sobre aquesta temàtica ha impulsat a Segur de Calafell.

 Us hi esperem!

Si esta cuenta de correo está asociada a un usuario adicional (el acceso al panel del cliente está habilitado), los cambios que efectúe en esta página afectarán a la configuración de este usuario. Concretamente, si cambia la dirección de email y la contraseña, las credenciales de acceso del usuario adicional también se cambiarán a los nuevos valores.