Skip to main content

Presentació de la novel·la "Ríos de desolación"

El dijous 13 de juny, a les 18.30h, tindrà lloc al nostre local del carrer Major la presentació del llibre Ríos de desolación de l’escriptor nascut a Montcada i Reixac Luis Bolívar Troya.

En Luis Bolívar va iniciar la seva carrera de mestre a l’escola El Viver als anys 80. Va marxar a viure a Tarragona i es va especialitzar com a professor d’educació especial i orientació educativa. Ha estat referent d’atenció inclusiva a la província de Tarragona.

Ara fa dos anys es va jubilar i això li permet dedicar-se de ple a algunes de les seves passions: la literatura, la pintura i la història.

La novel·la Ríos de desolación és la tercera entrega de la saga Lazos invisibles, un thriller històric ambientat al final de la guerra civil espanyola i que centra l’acció en les Brigades Internacionals, la Bolsa de Bielsa i els camps de refugiats dels republicans espanyols a França.

Les dues anteriors, ja publicades, son “Cicatrices del desastre”, una història que transcorre a Reus l’any 1939 i a Annual en 1921; i la titulada “Tras el fuego las cenizas”, que reflecteix el començament de la guerra civil a Barcelona i la reraguarda republicana.